Meditatielessen


LESTIJDEN EN PRIJZEN:

Meditatiegroepen:

Woensdag
20:15 - 21:15 uur
Docente: Stefanie
€ 38,00 p.m.

Vrijdag
10:00 - 11:00 uur
de ene week 
pranayama door
Caroline
De andere week
meditatie
door Lisette
€ 38,00 p.m.

Zij die al yogalessen bij ons 
volgen krijgen 50% korting
op de meditatiegroep
en betalen dus € 19,00

Aanmelden kan via het 
aanmeldformulier of door te 
bellen naar	010 - 249 93 22 
of naar	010 - 476 13 32

AANMELDEN

Meditatielessen

De meditatiegroepen zijn bedoeld voor hen die zich specifiek willen verdiepen in meditatie en geen behoefte hebben aan lessen waarvan lichaamsoefeningen (Hatha Yoga) een onderdeel zijn.

Het stilmaken van het denkvermogen is de voorwaarde om de concentratie te kunnen richten.
Tijdens de meditatie komt men in aanraking met de mentale stilte, een fundamentele ervaring in de Integrale Yoga.

Men wordt een druk in het hoofd gewaar, die in de Integrale Yoga wordt omschreven als: “de Kracht van boven”. Men komt in aanraking met het bewustzijn, dat tevens een kracht is. Het gewaarworden van het innerlijk bewustzijn, de onzichtbare kracht die zowel buiten als binnen tastbare resultaten oplevert, is nu juist de hele betekenis van het Yogische bewustzijn.

Men leert de doorgang tussen het denkvermogen en het innerlijk wezen helder te maken want het yogisch bewustzijn is reeds in je aanwezig.

Men komt in aanraking met alle bewustzijnsgebieden, van de hogere tot de lagere en leert deze kennen. Het neerdalen van de “Kracht van boven” bewerkstelligt een transformatieproces van al deze gebieden, totdat men uiteindelijk in aanraking komt met een bewustzijn dat in de Integrale Yoga het ”Supramentale” wordt genoemd.

Onze docenten

Al onze docenten zijn bevoegd en erkend en hebben de laatste certificaten van dit jaar. Om de 3 maanden zijn er bijscholingen en worden de laatste technieken, inzichten in het bewustzijn van de mens en vaardigheden naar een hoger plan getild. Veel van onze docenten zijn zeer ervaren en hebben een grote staat van dienst. 
Wij werken als enige in Nederland volgens de traditionele Yogascholing, namelijk via een geestelijke hiërarchie. Dit betekent dat kennis van leraar op leerling wordt overgedragen, niet alleen via lesmateriaal, maar vooral in stilte en bewustzijn. Op deze wijze is iedere docent zowel leraar als leerling. De laatste nascholingsbijeenkomst was op 31 januari 2016 en had als thema: Dru Yoga en innerlijke ontwikkeling

Gratis nieuwsbrief