Gratis Integrale Yoga Magazine

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga heeft tot doel de moeder fysiek en geestelijk op de geboorte van haar kind voor te bereiden en haar te leren de uiterlijke en innerlijke processen die zich tijdens en na de zwangerschapsperiode afspelen, bewust te worden en beter te doorgronden.

Tijdens deze yoga zal door middel van specifieke oefeningen het lichaam worden voorbereid op de bevalling.
Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen, speciaal aangepast aan de zwangerschapsperiode.
Ook staan er lichte meditaties op het programma om in contact te komen met de stilte in jezelf. De ongeboren baby is heel ontvankelijk voor de lichamelijke en geestelijke toestand van vooral de moeder en ook van de vader. Door deze yoga leer je je hiervan bewust te zijn en deze te beïnvloeden.Voor het kind wordt een basis gelegd voor een harmonieuze ontwikkeling, die zal doorwerken in het verdere leven.

Wanneer kan men deelnemen?
Er kan op elk moment van de zwangerschap aan de lessen worden deelgenomen. Hoe eerder men komt, des te beter kan men zich geestelijk en lichamelijk voorbereiden. Gebruikelijk start men tussen de 20e en 25e week van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook.

En de vader?
Tijdens de zwangerschapslessen wordt de aanstaande vader samen met de aanstaande moeder uitgenodigd voor een partnerles. Dit houdt in gezamenlijk oefeningen doen die belangrijk zijn voor en tijdens de bevalling. Tijdens de instructieles wordt uitgelegd wat de rol kan zijn van de aanstaande vader voor en tijdens de bevalling.
Deze les is aan te raden.
Partnerlessen worden gegeven op de 2e zaterdag van de maand.
10:00 – 11:00 uur
Je kunt je hiervoor aanmelden via ons reserveringssysteem

Informatie

Lesprijzen
Per maand: € 43,00
Losse les: € 12,50

De eerste les is een proefles en kan direct geboekt en betaald worden via de proeflesplanner.
Als de les je bevalt kun je besluiten je te registeren en betaal je per maand.
Er is voor de zwangerschapsyoga geen opzegtermijn.
Wel verzoeken we je tijdig (voor het begin van de volgende maand) bij onze administratie aan te geven dat je uitgeschreven wilt worden.
De laatste lessen tot de bevalling kunnen ook als losse les geboekt en betaald worden.

Lestijden
Do: 19:30 – 21:00 uur
Za: 11:30 – 13:00 uur

 


 • Download IYM

  Contact

  Integrale Yoga Nederland
  Heemraadssingel 64
  3021 DC Rotterdam
  010 – 249.93.22
  010 – 476.13.32
  admin@integraleyoganederland.nl

  Onze docenten

  Proefles

  Klik hier om zelf een PROEFLES te plannen.
  Wij werken met een geavanceerd reserveringssysteem. Leerlingen hebben een eigen profiel van waaruit ze lessen kunnen inplannen en omboeken en andere wijzigingen kunnen aanbrengen.