Gratis Integrale Yoga Magazine

Docenten-team

In 1983 begon Agastya met het geven van yogalessen in Rotterdam. Sinds 2006 heeft het centrum zich gevestigd aan de Heemraadssingel te Rotterdam en vanaf die tijd heeft dit docententeam zich gevormd tot een krachtige en harmonieuze eenheid.
Na Agastya’s heengaan in 2012 heeft Lopamudra het werk van Integrale Yoga Nederland voortgezet.

Team Integrale Yoga Nederland - Agastya en Lopamudra

Agastya en Lopamudra

Team Integrale Yoga Nederland - Lopamudra

Lopamudra

Centrumleidster en hoofd opleidingen waar ze de theorielessen en de lessen innerlijke ontwikkeling verzorgt. Zij heeft de dagelijkse leiding over het yogacentrum en is steun en toeverlaat voor het hele team.

Team Integrale Yoga Nederland - Amir

Dennis (Amir)

Deze bijzondere yogi heeft al heel wat lichamen in orde gebracht als holistisch genezer. Altijd bereid anderen te helpen is hij een grote steun voor het hele team. Geeft o.a. anatomielessen in de opleidingen.

Team Integrale Yoga Nederland - Soerya

Soerya

Leerlingenadministratie, marketing en yogadocente. Geeft zowel les in de reguliere yogalessen als in de docent-opleiding (meditatie en kinderyoga). Mede dankzij haar organisatie-talent is er veel dynamiek op het yogacentrum.

Team Integrale Yoga Nederland - Shahzadi

Miranda (Shahzadi)

Efficiënt en met veel humor coördineert zij het reilen en zeilen in het pand, chef de la cuisine voor de opleidingen en masseuse. Geeft zowel reguliere yogalessen als hatha yoga in de opleidingen.

Team Integrale Yoga Nederland - Lisette

Lisette

Yogadocente zowel voor de opleidingen (hatha yoga) als de reguliere yogalessen, waaronder zwangerschapsyoga en jongerenyoga. Specialiseert zich momenteel in yoga bij stress en burnout. En lacht (bijna) altijd.

Team Integrale Yoga Nederland - Soerya

Caroline

Yogadocente voor zowel de opleidingen (hatha yoga) als de reguliere yogalessen. Zeer ervaren met het aanpassen van yogahoudingen bij allerlei klachten. Als ervaringsdeskundige ook gespecialiseerd in Yoga voor musici/performers.

Team Integrale Yoga Nederland - Jacqueline

Jacqueline

Een zeer ervaren zwangerschaps-yogadocente die zelf moeder is van 3 kinderen. Daarnaast geeft ze Integrale Yogalessen en meditatielessen in de opleiding. Ben je gestrest? Dan komt je bij deze docente wel tot rust.

Team Integrale Yoga Nederland - Esther

Esther

Met haar Duitse roots heeft deze yogadocente veel aandacht voor detail. Zij geeft zowel reguliere yogalessen als hatha yogalessen in de opleiding. Humor is haar niet vreemd, al is haar humor soms wat vreemd.

Team Integrale Yoga Nederland - Mirjam

Mirjam (Mataji)

Yogadocente bij de reguliere yogalessen, maar haar hart gaat uit naar de senioren. En de senioren, die hebben haar in hun hart gesloten. Daarnaast geeft ze les op diverse plekken in Rotterdam.
 

Team Integrale Yoga Nederland - Pascale

Pascale

Zij timmert aan de weg op yogagebied in heel Rotterdam en organiseert yogareizen in de Franse Ardennen. Bij ons geeft ze reguliere yogalessen en hatha yoga in de senioren-opleiding. Ook yoga bij burnout en stress heeft haar volle aandacht.

Team Integrale Yoga Nederland - Michaela

Michaela

Zij heeft een bloeiend yogacentrum in Nootdorp (Mica Yoga). Maar hoewel ze handen tekort komt voor haar eigen centrum maakt ze altijd tijd vrij om hier – waar alles voor haar begon – les te geven in de opleiding (hatha yoga) en voor hand en span diensten.

Sandra

Toen ze haar docentopleiding bij ons begon was ze voor een groot deel afgekeurd vanwege haar rug. Maar ze vocht zich er bovenop…met yoga. Inmiddels heeft ze een prachtig yogacentrum in de Lier Zensa Yoga en geeft bij ons rugyogalessen.

Team Integrale Yoga Nederland - Soerya

Ronald

De mannen zijn nog een beetje schaars in dit team, daar brengt hij graag verandering in. Nog in opleiding maar reeds met grote vreugde les aan geven.

Team Integrale Yoga Nederland - Sanja

Sanja

Een veelzijdige docente die zowel Integrale Yogalessen als Yin Yoga en Qigong lessen kan geven. Kortom een aanwinst voor het team.

Team Integrale Yoga Nederland - Soerya

Saskia

Een geweldig leuke en lieve kinderyogajuf. Heeft haar eigen yogacentrum in Sliedrecht, maar komt met alle liefde en plezier naar Rotterdam voor ‘haar’ kinderen.


 • Wil je graag kennis maken met Integrale Yoga?
  Boek dan zelf een proefles en ervaar wat Integrale Yoga voor jou kan betekenen.
  10,00 Integrale Yoga
  7,50 kinderen en jongeren en senioren
  12,50 zwangerschapsyoga

  Blader door IYM herfst

  Contact

  Integrale Yoga Nederland
  Heemraadssingel 64
  3021 DC Rotterdam
  010 – 476.13.32
  administratie@integraleyoga.org

  Onze docenten