NASCHOLINGEN

Blijf op de hoogte en afgestemd!

Als yogadocent is het goed om regelmatig nascholingen te volgen. Dit houd je fris en up-to- date. Bovendien is het fijn om zo nu en dan jezelf weer even een hele dag onder te dompelen.
Nascholingen voor yogadocenten zijn er op veel verschillende aandachtsgebieden.
Hieronder zie je een overzicht van alle nascholingen die gepland staan in 2023.

12 februari 2022 | 09:30 - 16:15

Stress-reductie door yoga

Stress kennen we allemaal en voor velen is dit zeker momenteel heel actueel. In deze les ervaar je de helende werking van herstellende hatha yoga oefeningen. Herstellende yoga is ook zeer geschikt zijn voor mensen die bijvoorbeeld ziek zijn geweest, een operatie hebben gehad, of aan het herstellen zijn van Covid. Docente Lisette is gespecialiseerd in het geven van lessen aan mensen met stress en burn-out.

Als ademhalingsdeskundige kan Lopamudra je als geen ander meenemen in diverse ademoefeningen om je ritme weer te herstellen en diepe ontspanning te beleven.

Na de pauze neemt Carolina je mee in een aantal zachte oefeningen uit een Tibetaanse yogavorm: Kum Nye. Daarnaast zal ze enkele herstellende en energie opbouwende mudra’s aanleren.

Als kers op de taart wordt de dag afgesloten met een les innerlijke ontwikkeling. Want als yogadocent geef je veel, maar hoeveel tijd besteed jij in deze spannende tijden nog aan je eigen yogaweg?

We zien je graag op deze eerste nascholingsdag van dit seizoen.

PROGRAMMA

09:30-11:00
Herstellende hatha yoga met Lisette
11:30-13:00
Harmoniserende ademoefeningen en ontspanningsmeditatie met Lopamudra
13:00-14:00
Lunch
14:00-15:00
Kum Nye yoga en mudra’s voor herstel en energie opbouw met Carolina
15:15-16:15
Innerlijke ontwikkeling met Lopamudra

AANMELDEN

23 april 2023 | 09:30 - 16:15

Integrale Krachtyoga

De Integrale Kracht Yoga richt zich op het versterken van het fysieke lichaam door gebruik te maken van geconcentreerde aandacht tijdens verschillende houdingen. Deze houdingen hebben op zichzelf al een positieve werking op het bewegingsapparaat, de bloedsomloop, het gehele hormonale systeem en de organen, maar door deze geconcentreerde aandacht wordt tevens de weerstand, de vitaliteit en de fysieke conditie enorm gestimuleerd!

Tijdens deze nascholing leer je wat wij verstaan onder Integrale Krachtyoga. We beoefenen de Integrale Krachtyoga en je krijgt een serie mee naar huis om te beoefenen met je leerlingen.
Omdat de KRACHT bij Integrale Krachtyoga uit HARA komt, zal er op deze dag ook aandacht zijn voor het voelen en versterken van ons krachtcentrum in de onderbuik.

AANMELDEN

© Copyright - Stichting Integrale Yoga Nederland