Gratis Integrale Yoga Magazine

Op maandagochtend kun je deelnemen aan de les: activerende ochtendyoga. Acht weken lang bouwen we de lessen rustig op naar een serie houdingen die je vervolgens makkelijk zelf thuis kunt doen. De serie is geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al langere tijd aan yoga doen. Na acht weken beginnen we met een nieuwe serie houdingen.

De les begint met een ademoefening die overgaat in houdingen, waarbij we door middel van de adem een vermeerderde hoeveelheid Prana opnemen om de week vol energie te kunnen beginnen.
Ondanks de activerende werking van de houdingen, zullen de lessen alle karakteristieken van een Integrale Yogales bevatten en zal er voldoende rust en tijd zijn voor observatie.
De les wordt afgesloten in stilte, met een concentratie oefening, al dan niet versterkt door een Mudra (handhouding), om zo de week met een leeg hoofd te beginnen.

Maandagochtend
09:30 – 11:00 uur

Lesgeld
€ 41,00 per maand

Docent:
Lisette

Proefles

Klik hier om je proefles te plannen.
Een proefles kost € 10,00.
 
 


 • Wil je graag kennis maken met Integrale Yoga?
  Boek dan zelf een proefles en ervaar wat Integrale Yoga voor jou kan betekenen.
  10,00 Integrale Yoga
  7,50 kinderen en jongeren en senioren
  12,50 zwangerschapsyoga

  Download IYM zomer

  Zomervakantie

  In de zomermaanden gaan onze lessen gewoon door. Wel is er een vakantierooster. Dat houdt in dat er -waar mogelijk- groepen worden samengevoegd.
  Iedereen een mooie vakantie gewenst!

  Contact

  Integrale Yoga Nederland
  Heemraadssingel 64
  3021 DC Rotterdam
  010 – 249.93.22
  010 – 476.13.32
  admin@integraleyoganederland.nl

  Onze docenten