Gratis Integrale Yoga Magazine

Op maandagochtend kun je deelnemen aan de les: activerende ochtendyoga. Acht weken lang bouwen we de lessen rustig op naar een serie houdingen die je vervolgens makkelijk zelf thuis kunt doen. De serie is geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al langere tijd aan yoga doen. Na acht weken beginnen we met een nieuwe serie houdingen.

De les begint met een ademoefening die overgaat in houdingen, waarbij we door middel van de adem een vermeerderde hoeveelheid Prana opnemen om de week vol energie te kunnen beginnen.
Ondanks de activerende werking van de houdingen, zullen de lessen alle karakteristieken van een Integrale Yogales bevatten en zal er voldoende rust en tijd zijn voor observatie.
De les wordt afgesloten in stilte, met een concentratie oefening, al dan niet versterkt door een Mudra (handhouding), om zo de week met een leeg hoofd te beginnen.

Maandagochtend
09:30 – 11:00 uur

Lesgeld
€ 41,00 per maand

Docent:
Lisette

Proefles

Klik hier om je proefles te plannen.
Een proefles kost € 10,00.
 
 


 • Download IYM

  Contact

  Integrale Yoga Nederland
  Heemraadssingel 64
  3021 DC Rotterdam
  010 – 249.93.22
  010 – 476.13.32
  admin@integraleyoganederland.nl

  Onze docenten

  Proefles

  Klik hier om zelf een PROEFLES te plannen.
  Wij werken met een geavanceerd reserveringssysteem. Leerlingen hebben een eigen profiel van waaruit ze lessen kunnen inplannen en omboeken en andere wijzigingen kunnen aanbrengen.