Gratis Integrale Yoga Magazine

Heb je rugklachten? Dan bieden deze lessen wellicht uitkomst. Sandra Koornneef, onze docente, is ervaringsdeskundige op het gebied van rugyoga en heeft dankzij specifieke Integrale Hatha Yoga haar (chronische) rugklachten onder controle.
Zij staat klaar om jou te helpen met haar persoonlijke aandacht en aanpak, voorzien van
– bewuste yogahoudingen
– verdiepte ontspanning
– gerichte ademhaling
– concentratie
– en pijnbevrijdende meditaties.

Deze bewustwordende lessen zorgen voor een eenheid tussen lichaam en geest, iets wat vanzelfsprekend is tijdens de yoga. De houdingen zorgen voor soepelheid in de ruggegraat, geeft ruimte tussen de wervels en de zenuwen worden natuurlijk geprikkeld.

Unieke lessen op basis van eigen hernia-ervaringen, yoga-opleidingen, pijnbestrijding, meditaties en verdiepte ontspanning. Bewustwording is tijdens deze les heel belangrijk en alle handvaten worden je aangereikt. We leren je om je eigen grens te vinden en met een rustige manier met je lichaam om te gaan. Lees mijn verhaal om te zien dat het jou ook gaat lukken!!

“Op mijn 25e schoot het na het verzetten van een kopje koffie opeens in mijn rug. Nooit gedacht dat pijn zo erg kon zijn. Een flinke hernia bleek de oorzaak. Dat dit het begin was van ruim 8 jaar rugproblemen had ik nooit voorzien.”

Tot in 2012 de verandering kwam voor Sandra Koornneef – eigenaar en yogadocente van Zensa Yoga & Coaching.

“80% van mijn rugklachten verdwenen met integrale hatha yoga”

Daar waar alle artsen zeiden ‘Leer er maar mee leven’… bleef Sandra zoeken naar een oplossing. Ze startte in 2012 bij ons met de opleiding Docent Integrale Yoga. Als snel bleek dat de opleiding haar zowel lichamelijk als geestelijk verder kon helpen. Binnen 3 maanden verdween zeker 50% van de rugklachten. Inmiddels is ze 80% pijnvrij.

Sandra deelt haar ervaring nu elke dag: “Yoga was een mooi geschenk wat spontaan op mijn pad kwam. Het leren van yoga, ademhaling, meditatie en concentratie bracht mij ook bewustwording van mijn lichaam en het leven vanuit je ziel.

Mijn jarenlange gevecht tegen chronische rugklachten mocht ik loslaten. Ik leerde het te accepteren, het te omarmen en juist veel aandacht te geven in plaats van de pijn weg te willen hebben door middel van pijnbestrijding, operaties en nog meer fysieke toestanden.”

Integrale hatha yogalessen

Lesgeld:
€ 45,00 per maand

Lestijden:
Vrijdag: 16:00 – 17:15 uur

Proefles plannen

Gratis proeflessen gelden voor alle yogalessen behalve voor zwangerschapsyoga.

Klik hier om je proefles te plannen.
 

 


 • Contact

  Integrale Yoga Nederland
  Heemraadssingel 64
  3021 DC Rotterdam
  010 – 249.93.22
  010 – 476.13.32
  Mailtje sturen?

  Gratis proefles

  Klik hier om een GRATIS PROEFLES aan te vragen.

  Yoga

  Wil je beginnen met yoga?
  Wij bieden:

  YOGA VOOR STARTERS

  INTEGRALE YOGA – 1 UUR

  INTEGRALE YOGA – 1,5 UUR

  MEDITATIE

  KINDERYOGA

  JONGERENYOGA

  SENIORENYOGA

  ZWANGERCHAPSYOGA

  RUGYOGA