Yoga voor musici

Lesprijzen:

€ 50,00 per sessie

Je kunt een afspraak
maken door een mailtje
te sturen naar Caroline.

Of via het aanmeldformulier 


AANMELDEN

Yoga voor musici

Deze privé-sessies zijn speciaal gericht op musici die vaak onder hoge druk moeten presteren. De les wordt gegeven door Caroline Leeuw-Wagner die musicus en yogadocente is. Als musicus en ervaringsdeskundige reikt zij diverse methodes vanuit de Integrale yoga aan om je ontwikkeling als musicus te ondersteunen.

Hatha Yoga: Lichaamsoefeningen

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze processen te gaan ontdekken in jezelf, kan oude patronen doorbreken en nieuwe wegen openen. Yoga is de symfonie van het leven.

Pranayama: Ademoefeningen

Ontdek jouw grondtoon. Door het werken met de adem en het vinden van jouw midden, komt er een oerkracht naar boven, van waaruit bijvoorbeeld auditeren je gemakkelijker af zal gaan. Of je zult meer gaan musiceren vanuit het hart, met je hoofd in de hemel en met je voeten op de grond.

Ontspanning, concentratie en meditatie

Tijdens de ontspanningsoefeningen word je je bewust van spanning in verschillende delen van je wezen. Het bewustworden en observeren hiervan is een eerste stap om tot verdiepte ontspanning te komen.
Het stilmaken van het denkvermogen is de voorwaarde om de concentratie te kunnen richten.

Yoga helpt bij herstel en/of voorkoming van blessures, spanningsklachten, concentratieproblemen, vermoeidheid door stress, podiumangst, auditievoorbereiding…..

Yoga brengt, net als muziek, lichaam en geest in harmonie.

“Het leven is een symfonie en het is ieders taak om zijn eigen partij in dit muziekstuk te spelen.”
Inayat Khan

Onze docent

Wil je meer weten over Caroline? Lees dan het interview met haar in onze nieuwsbrief van november 2014.

Yogalessen

Gratis nieuwsbrief